torstai 9. heinäkuuta 2015

1500km motskarillaTulipahan tehtyä kesän eka reissu mopolla. Isäukon kans on ollu tapana vähintään kerran kesässä käyä sellanen muutaman yön reissu tekemässä moottoripyörillä. Ollaan käyty sivuamassa norjaa ja ruotsia, mutta pääsääntösesti Suomen lappia ollaan kierretty ristiin rastiin. Jotenkin veri vetää aina pohojosen suuntaan.

 Tällä kertaa reitti kulki Kokkola-Kuusamo-Ylläsjärvi-Kokkola. Eka yö oltiin rukalla ja kaksi seuraavaa ylläksellä tutun mökillä. (suuret kiitokset majapaikasta!) Tuosta ylläksestä on tullut itselle sellainen "pyhiinvaellus kohde". Sinne kun pääsee hyvällä porukalla, niin kyllä sielu lepää!
  Kelit oli kyllä hyytävät. Tuli testattua ajokamppeiden toimivuus oikein syväluotaavasti. 6 asteen lämpötilassa ja vettä taivaan täydeltä sataessa, pyöri mielessä tien päällä vain yksi lause; tänään saunon niin, että hiki roiskuu. :) Ei nuo kelit kumminkaan sitä ajamisen iloa mihinkään vienyt. Kamppeet toimi hyvin ja muutenkin kaikki meni hyvin!


Toivottavasti tässä vielä pääsee toisenkin kerran tälle kesälle moottoripyöräreissulle pohojosen suuntaan. Suunnitelmissa on kyllä toinenkin reissu ja reittikin on katottu alustavasti valmiiksi. Josko sitä kävis rajan takana puhumassa vähä norjaa..


Mestari ite!


www.kymppitarra.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti